Beleggen in bijzondere zilveren munten – marihuana & cannabis zilver

Posted: October 2, 2013 by BubbleEconomie in Goud, Bubble economie, Politiek, Kredietcrisis, Beleggen, Grondstoffen, Crash, Handel, Staatsschuld, Zilver
Tags: , , , , , , , , , , , ,

De toonaangevende Nederlandse webshop voor zilver en goud genaamd Zilvergoudwinkel.nl brengt in samenwerking met de kunstenaar en filosoof Chris Duane, bekend geworden van The Sons Of Liberty Acadamy een nieuwe oplage met zilveren munten uit. Met een kritische blik op ons financiële systeem heeft hij vele mensen uitgelegd hoe ons stelsel in elkaar steekt, en wat er mis mee is. Deze visie heeft hij verwerkt in een nieuwe serie met zilveren munten met elk een uniek design.

De beperkte oplage met wel zeer bijzondere zilveren munten is maar enkele maanden verkrijgbaar. Zilvergoudwinkel.nl is de exclusieve dealer van deze munten in Europa. Onderstaande cannabis munt is gemaakt van 99,9% fijn zilver en heeft een erg hoge verzamelingswaarde vanwege de unieke designs. Met name door deze hoge verzamelingswaarde is deze munt erg populair en tevens een goede investering op de lange termijn. De zilveren munten worden nadat de oplage verkocht is voor grote winsten doorverkocht op Marktplaats en Ebay. Zeg nou zelf dit is toch wel een erg uniek design voor een zilveren munt.

Image

Image

Image

Image

Image

Dit is het juiste moment om te investeren in goud en zilver. De Chinezen bijvoorbeeld investeren miljoenen in fysiek goud en zilver. Dit doen zei als tegenwicht voor het westerse fiat geldsysteem. Het fiat geldsysteem kan enkel in stand worden gehouden door schulden met nog meer schulden te financieren.  Op een gegeven moment zullen de rentekosten niet meer te betalen zijn voor een land als Amerika. In het nieuwe geldsysteem willen China en Rusland goud een rol laten spelen. Een nieuwe wereldmunt zal dus gedekt zijn met goud of zilver.

Image

De laatste maanden heeft de zilverkoers een behoorlijke val gemaakt door de vele short posities van belanghebbenden. Deze posities drukken de prijs van papieren goud. Het echte goud en zilver is echter nog steeds enorm populair onder beleggers. Deze dip is het ideale moment om in te stappen als ook jij denkt dat het westerse fiat geldsysteem op het gegeven moment zal bezwijken. Wanneer dit gaat gebeuren zullen goud en zilver wel drie a vier keer de koers van nu halen. Daarnaast is er op dit moment niet veel ruimte naar beneden wat betreft de zilverkoers. De prijs staat al erg laag in historisch perspectief. Het juiste moment om te investeren is aangebroken.

Leave a comment